Хасково

ул. "Рила" 11

0878 375 836 / 038 66 25 67

касови апарати

петролни системи

сервиз

КАСОВИ АПАРАТИ
DATECS DP 15-KL Касов апарат
DATECS DP-15 KL

Касовият апарат DATECS DP 15-KL отговаря на новите изисквания на Министерство на Финансите, като осигурява дистанционна връзка с НАП.
•Изход за управление на сейф – 1бр.
Тип на обслужване:
• контрол на изхода на обекта
• каса, обслужваща един щанд
• сервитьорско обслужване
DATECS DP 25-KL Касов апарат
DATECS DP-25 KL

Касов апарат от висок клас. Надеждна клавиатура, 2 дисплея, лесно зареждане на хартия, чрез EASYLOAD механизъм, с огромни възможности за свързване с периферия.Касовият апарат отговаря на изискванията на Наредба Н18 на Министерство на финансите, като осигурява дистанционна връзка с НАП чрез GPRS, пълна отчетност за реализирания оборот, както за управителя на търговския обект, така и за нуждите на органите по приходите.
DP-05KL
DP-05KL

Мобилен касов апарат с Li-Ion батерия.
• Брой артикули: до 2 500
• Брой щандове (стокови групи): до 9
• Брой департаменти (доверители): до 9
• Брой оператори: до 30 (от тях до 8 едновременно работещи)
• Брой продажби в един касов бон: до 120 продажби
DP-05 B KL
DP-05 B KL

Mобилен касов апарат, работещ с автономно захранване за издаване на билети от фирми, извършващи дейност съгласно Закона за автомобилните превози.
• Брой маршрути: до 2 500
• Наименование на маршрут: до 22 знака
• Баркод на маршрут: EAN-13, EAN-8, UPC, баркод с код на маршрут
• Брой продажби в един касов бон: до 1 продажба (билет)
Elka 2000 HLP-KL
Elka 2000 HLP-KL

Моделът фискално устройство е с иновативен дизайн и богата функционалност. Касовия апарат има вградена LI-ON 7.4V 1900 mAh батерия и възможност за връзка с компютър, баркод четец, електронна везна. SD картата може да запамети около 20 000 000 касови бона.
Daisy Perfect S KL
Daisy Perfect S KL

Един от последните модели на Дейзи, Perfect S KL е стилен и елегантен. Изпълнява всички изисквания на Наредба Н-18 на НАП. Модела разполага с 2 дисплея, КЛЕН SD 2GB, вградена антена и бърз печат.
DATECS DP 35-KL Касов апарат
DATECS DP-35 KL

Фискалното устройство разполага с вграден данъчен терминал и възможност за връзка с НАП, чрез GPRS. Напълно отговаря на новите изисквания на Наредба H-18. Базиран на DP 55kl, DP 35KL е изключително надежден касов апарат и може да се използва във всякакви търговски обекти - магазини, ресторанти, аптеки.
DATECS DP 55-KL Касов апарат
DATECS DP-55 KL

Възможностите на електронния касов апарат с фискална памет DATECS DP-55 KL са съобразени с изискванията за обслужване на клиенти и за финансова отчетност в магазини, аптеки и всякакви други видове търговски обекти. ФУ отговаря на изискванията на Наредба H18 на Министерство на финансите, като осигурява дистанционна връзка с НАП чрез GPRS за нуждите на органите по приходите.
ELICOM TBS-KL Фискално устройство
ELICOM TBS-KL

ELICOM TBS-KL е касов апарат с фискална памет, отговарящ на последните промени в Наредба Н-18 на Министерството на финансите, за дистанционна връзка с НАП.TBS-KL предлага бърз печат, лесно зареждане на хартиената ролка, устойчива механична клавиатура и графичен дисплей. Вграденият данъчен терминал за връзка с НАП и КЛЕН (контролната лента на електронен носител) правят този модел предпочитан пред преработката на стар касов апарат с външен терминал.
DATECS MP -KL Касов апарат
DATECS MP-55 KL

ФУ отговаря на изискванията на Наредба H18 на Министерство на финансите, като осигурява дистанционна връзка с НАП чрез GPRS за нуждите на органите по приходите.
• вграден акумулатор LiION 7.4V 2000mAh
• външна клавиатура за бърз достъп до артикули
• КЛЕН SD карта 2G; 45 000 000 реда (1 500 000 бележки)
• Фискална памет енергонезависима, с обем 1825 отчета
• Данъчен терминал вграден, с външна антена и SIM карта на мобилен оператор
DATECS DP 500-KL Касов апарат
DATECS DP-500 PLUS KL

DATECS DP-500 PLUS KL е настолен касов апарат с фискална памет и възможности съобразени с изискванията за обслужване на клиенти и за финансова отчетност в големи търговски обекти където касовият апарат може да се използва като настолен.
• Вграден акумулатор Li-Ion 7.4V/2000 mAh
• Специализирана външна клавиатура
Daisy Micro C-KL Касов апарат
Daisy Micro C-KL

Електронният касов апарат Daisy Micro C-KL с КЛЕН (контролна лента на електронен носител) и вграден данъчен терминал за връзка с НАП отговаря изцяло на изискванията на Наредба H-18 на Министерството на Финансите. Подходящ е за работа във всякакъв вид търговски обекти - магазини, бутици, сервизи, аптеки, офиси, ресторанти и други.
ELTRADE А300S KL/(D)DVV Касов апарат
ELTRADE А300S KL/(D)DVV

Предназначени са за малки и средни търговски обекти като магазини, бутици, ресторанти, заведения, сладкарници и др. В тези модели от серията навивачката за хартиената ролка е вградена вътре в самата кутия на устройството, която е с EasyLoad конструкция. Важна комуникационна възможност е работа с GPRS модул. ELTRADE А300S работи в режимите „Магазин” и „Ресторант”, а функционалните му възможности са разработени специално за нуждите на този тип търговски обекти.
DATECS-DP-50KL Касов апарат
DATECS DP-50KL

Лек и мобилен касов апарат с фискална памет и вградена акумулаторна батерия изключително подходящ за работа в преместваеми търговски обекти, като сергии, щандове и други.
Daisy eXpert-KL Касов апарат
Daisy еXpert-KL

Daisy eXpert-KL е мобилен касов апарат, който е съобразен с последните изменения на Наредба Н-18 на Министерство на Финансите. Дистанционната връзка с НАП се осъществява посредством вградения данъчен терминал. Модерният дизайн и компактните размери го правят изключително подходящ за използване в магазини, открити пазари и други търговски обекти