Хасково

ул. "Рила" 11

0878 375 836 / 038 66 25 67

касови апарати

петролни системи

сервиз

ЗА НАС

ЕЛКОМС 2000 ЕООД

Елкомс 2000 ООД е фирма, която има богат опит в областта на дистрибуцията и сервиза на електронни касови апарати с фискална памет, електронни везни, изграждане на пос системи, системи за отчитане на продажбите на течни горива. Дружеството е регистрирано през 2000 година, като приемник на ЕТ „Стели-Петър Георгиев”, една от първите фирми в бранша, основана през 1992 година и развиващa дейността си в областта на фискалната техника.

Със своя екип от специалисти „Елкомс 2000”ООД предлага цялостни решения за управление на магазини, ресторанти, столове, хотели. Фирмата разработва, проектира и изгражда POS системи с висококачествена техника, продукти на нейните партньори. Софтуерът се интегрира от специалисти по начин, който най-добре да отговори на нуждите на търговския обект. Благодарение на дългогодишният си опит и иновативно мислене „Елкомс 2000”ООД успешно съчетава софтуерните решения и хардуерните технологии.

"Елкомс 2000”ООД гарантира качество и надеждност на предлаганите продукти и услуги. Професионализъм и коректност, висока отговорност и лоялност – това прави фирмата предпочитан и желан партньор.